Jäsenyys

Espoon Tapiot on jäsenmäärältään Suomen suurin yleisurheiluseura. Jäsenyys mahdollistaa vaikuttamaan seuran asioihin ja päätöksiin jokavuotuisessa yhdistyskokouksessa, joka pidetään perinteisesti marraskuun loppupuolella. Kokouksesta ilmoitetaan seuran verkkosivulla ja paikallislehdessä kaksi viikkoa aiemmin.

Espoon Tapiot on yleishyödyllinen yhdistys, joka tarjoaa palveluitaan ainoastaan jäsenilleen. Tästä syystä jokaisen seurassa liikuntaa harrastavan on oltava myös jäsen. Toimitsijana voi olla myös ilman jäsenyyttä. Myös ohjaajille ja valmentajille suositellaan seuran jäsenyyttä.

Pyrimme neuvottelemaan jäsenetuja yhteityökumppaneiltamme. Näistä tiedotamme erikseen.

Yhdistyskokous päättää vuosittain jäsenmaksuista, jotka tällä hetkellä ovat: alle 18-vuotiailta 21 €, yli 18-vuotiailta 42 € ja kannatusjäseniltä 30€ / vuosi.

Jäsenyys oikeuttaa kilpailemaan seuran itse järjestämissä kilpailuissa veloituksetta.

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi täytä alla oleva lomake. Saat sähköpostiisi myClub-jäsenhallintajärjestelmästämme oman jäsensivusi aktivointilinkin, jonka kautta voit määritellä oman sivusi salasanan. Seuran tiedotus ja laskutus tapahtuu saman järjestelmän kautta. Jokainen jäsen on velvollinen pitämään itse huolta tietojensa ylläpidosta.

Seurasta eroaminen. Jos haluat erota seurasta ilmoita siitä sähköpostitse osoitteella toimisto@espoontapiot.fi.

Tervetuloa hyvään seuraan !

Haluan liittyä jäseneksi Espoon Tapioihin

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.