Kunniakierros 2020

Perinteinen Kunniakierros-keräys mahdollistaa nyt uudet tavat kerätä rahaa seuralle: kuntoile/liiku/auta ystävää ja tuet samalla seuraa!

Koronavirusepidemia on kurittanut seurojen taloutta, kun kilpailutoiminta ja yhteiset harjoitukset ovat kokoontumisrajoitusten takia olleet pannassa. Rajoitukset estävät myös Kunniakierroksen järjestämisen perinteiseen tapaan yhden päivän yhteisenä tapahtuman, mutta nyt haastamme sinut järjestämään oman Kunniakierroksen haastetapahtumana, johon jokainen voi osallistua kotipiirissään.

Homma sujuu näin:
1) Keksi oma liikuntamuotosi, vain mielikuvitus on nyt rajana - se voi olla esim kävele Mankkaan/Westendin tms kuntoportaat joka toinen päivä, käy isovanhemmille joka päivä kaupassa, leikkaa kotinurmikkosi kuukauden ajan, ulkoiluta naapurin koiraa kahden viikon ajan jne jne. Laitamme myös someen yhden esimerkin haasteesta - hypi narulla 100 hyppyä päivässä.

2) Ilmoita minulle sinun liikuntamuotosi ja yhteystietosi sähköpostiin niin saat tunnukset Kunniakierros-appiin, näin sinusta tulee "Seuran kerääjä" seuran Kunniakierros 2020 tapahtumaan. Lataa tämän jälkeen Kunniakierros - appi Google Play tai Apple Store palvelusta.

3) Kun olet keksinyt oman liikuntamuotosi, niin haasta tämän jälkeen omasta tai perheesi tuttava-/ystävä-/sukulaispiiristä tukijoita tälle liikuntamuodolle, esimerkin narunhyppelystä tukijat maksavat kertakorvauksena 5 eur tai jopa 5 eur joka päivästä kun hyppäät narua, kaupassa käynneistä 5 eur kertakorvaus tms - tukisumman voit sopia itse jokaisen kohdalla, minimisumma on 5 eur. Kerää mahdollisimman monta tukijaa, tukijat voivat olla myös yrityksiä, jotka saavat tukisummastaan laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna (työn alla). Kaikki seuran kerääjät voivat lähettää Kunniakierros-applikaation kautta sähköpostilla kutsuja tukijoilleen tai haasteen voi suorittaa perinteisesti soittamalla, viesteillä tai somessa.

4) Kun saat tukijan, niin kirjaa hänet mukaan Kunniakierros appiin, näin tiedot välittyvät eteenpäin seuran keräysyhteenvetoon ja laskutukseen.

5) Seura on luonut haasteesta Kunniakierros-tapahtuman tietoineen ja kuvineen Kunniakierros.fi-sivustolle. Seura mainostaa omien jäsenten haasteita, esim. urheilijatervehdyksinä, somekanavissa ja tiedottamalla niistä nettisivuilla.

6) Tukijat saavat tukimaksusta aikanaan laskun sähköpostiinsa, paperisena tai verkkolaskuna - Kunniakierros keräyksen päätyttyä minä/seuran toimisto hoitaa laskutuksen. Laskut voidaan lähettää sopimuksen mukaan nopeammassakin aikataulussa.

Seuran keräysaika on heinäkuun 2020 loppuun asti.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 30 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Minimitukisumma on 5 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä eikä kerääjät saa kerätä tukimaksuja omalle tililleen. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen. Lisätietoja löytyy kunniakierros.fi sivuilta.

Kysyttävää, olethan heti minuun yhteydessä.

yt
Harri Lammi
0415108018

Ilmoittautuminen kerääjäksi 2020

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Keräyslupa

Manner-Suomi
Keräysluvan saaja Suomen Urheiluliitto ry ja toimeenpanijat Suomen Urheiluliiton jäsenseurat. Luvan myöntänyt Poliisihallitus 30.1.2019, lupanumero RA/2019/88, keräysaika 30.1.2019–31.12.2020, keräysalue Manner-Suomi.

Ahvenanmaa
Lupa ÅLR 2018/10686, luvan myöntänyt Ålands landskapsregering 17.01.2019, keräysaika 17.01.2019–31.12.2019, keräysalue Ahvenanmaa.

Kerättävät varat käytetään 2019–2020 aikana yleisurheilutoiminnan järjestämiseen seuroissa, piireissä ja Suomen Urheiluliitossa.