Seura-asut

Seura-asut Intersport Suomenojalta!

Espoon Tapioiden adidas seura-asut ovat sovitettavissa ja ostettavissa varastotilanteen mukaisesti Intersport Suomenojalta!

Yhteistyösopimus tuo Espoon Tapioille mahdollisuuksia palvella urheilijoita, valmentajia, seuratoimijoita ja koko jäsenistöään perheineen entistä paremmin adidaksen kanssa yhteistyössä Espoon Tapioille suunnitelluilla adidas kisa- ja edustusasuilla ja muilla seuratuotteilla sekä Intersport Suomenojan tarjoamilla palveluilla.

Keskitä nyt myös kaikki omat ja perheesi/läheisesi urheilu- ja vapaa-ajantuote ostokset Intersport Suomenojalle, sillä siitä on etua meille kaikille! Keskittämisetuna Intersport Suomenoja maksaa 5% jälkihyvityksen seuralle, seuran ja sen jäsenistön kaikista liikkeestä tekemistä kassajärjestelmään Espoon Tapioiden asiakasnumerolla 2600 kirjatuista ostoista kalenterivuosittain.

Oli osto sitten seura-asut, jalkineet, toppatakki, polkupyörä, tennismaila, laskettelusukset tai mitä vaan, mainitse ostoksia maksaessasi aina Espoon Tapioiden asiakasnumero 2600 kassalla!

Intersport Suomenojan vahvuuksia ovat myös paras palvelu, kilpailukykyiset hinnat, laaja valikoima urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita ja iso kenkäosasto yhdessä seurakauppaan keskittymisen kanssa.

Kaikki seurakuvaston seura-asut eivät ole valitettavasti tilattavissa vielä seurakaupasta, vaan ne voit tilata/hankkia liikkeestä, ja ne näet tästä alta.

Tiedustelut ja tilaukset, myös puhelimitse tai sähköpostitse:

Intersport Suomenoja, Isonniitynkuja 2, 02270 Espoo, p. 09-887 4150, suomenoja@intersport.fi

Seurakauppa: p. 09-887 41580, seuratilaus.suomenoja@intersport.fi

Juha Remes, p. 050 350 1602, juha.remes@intersport.fi

 

ESPOON TAPIOT SEURAMALLISTO 2020:

 

Mallistossa nyt myös verkkokaupasta tilattavia tuotteita, kuten mm. juhlavuoden juhlahuppari kahdessa eri värissä: https://seurakauppa.intersport.fi/mallisto/espoon-tapiot/espoon-tapiot/.