Juoksuklubi ryhmä 1.5

Tiistain ryhmää vetävät Katariina Jauhiainen ja Toni Sisso

Torstain ryhmää vetävät Aija Saha, Hanna Repo ja Uula Kantojärvi

Juoksuklubissa on kaksi erillistä ryhmää 1.5, jotka noudattavat samaa / samantasoista ohjelmaa. Harjoitukset ovat eri viikonpäivinä ja vetovastuussa ovat eri ohjaajat.

Olet tervetullut ryhmään 1.5, jos harrastat säännöllisesti lenkkeilyä ja tykkäät treenata tavoitteellisesti, mutta hyvällä fiiliksellä kannustavassa porukassa. Ryhmän harjoitukset ovat monipuolisia intervalli-, tekniikka- ja vauhtikestävyysharjoituksia, unohtamatta lihaskuntotreeniä. Poluillekin poikkeamme aina välillä. Syksyn ja kevään juoksemme ulkona, talvitreenit tehdään pääsääntöisesti sisäradalla Esport Arenalla. Ulkoharjoituksissa kokoontumispaikat ovat treenin sisällöstä riippuen Olarin koulu, Leppävaara, Otaniemi tai Esport Arenan edusta.

Treenit sopivat kuntoilijoille, jotka tavoittelevat puolimaratonilla kahden tunnin alle olevia aikoja ja/tai maratonilla n. 4:00 aikaa. Pysyt hyvin mukana treeneissämme, jos kympin lenkki taittuu tunnin pintaan.

Ryhmä 1.5 treenaa tiistaisin (Katariinan ja Tonin ryhmä) tai torstaisin (Aijan, Hannan ja Uulan ryhmä) klo 18:00 - 19:30.

Ensimmäinen tapaaminen ryhmästä riippuen tiistaina 6.10.2020 klo 18 tai torstaina 8.10.2020 klo 18. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot sähköpostitse ennen ensimmäistä tapaamista.

 

Lisätietoja: Aija Saha p. 050 320 9303, aija1971@gmail.com