Juoksuklubin kesätreenit

JUOKSUKLUBIN KESÄTREENIT OVAT KÄYNNISSÄ. UUSI KLUBIKAUSI ALKAA LOKAKUUN ALUSSA.

Oletko asettanut itsellesi kisatavoitteen syksylle? Haluatko varmistaa, että olet huippukunnossa vielä kesän jälkeenkin?

Tänäkin kesänä tarjoamme klubilaisillemme mahdollisuuden jatkaa tavoitteellista harjoittelua aina syksyn Rantamaratoniin asti. Kesäkuussa, kun hallituksen rajoitukset antavat mahdollisuuden, aloitamme Juoksuklubin kesätreenit kahdessa vauhtiryhmässä.

Juoksuklubi 1.5 vetäjäkaarti (Aija, Toni ja Uula) jatkavat treenejä läpi kesän kerran viikossa torstaisin. Harjoitukset alkavat klo 18 ja kestävät 1,5h. Ohjelmassa on viikon laatutreeni eli intervalleja, mäkitreenejä ja muuta, missä ryhmän tuki ja yhteinen tekemisen meininki vievät treenin uudelle tasolle. Tämä ryhmä on pääsääntöisesti tarkoitettu klubiryhmien 1 ja 1.5 jäsenille eli treenien taso on suunniteltu näiden ryhmien osallistujille sopivaksi. Ensimmäinen harjoituskerta on 4.6.2020

Juoksuklubi 3 vetäjät (Ulla ja Minna) ottavat vetovastuun toisesta kesätreeniryhmästä. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 18 alkaen, ja treenin kesto on niin ikään 1,5h. Myös tässä ryhmässä tarjolla on vastaava viikon laatutreeni, mutta treenien taso on suunniteltu vastaamaan klubiryhmien 2 ja 3 tasoa. Ensimmäinen harjoituskerta on 3.6.2020

Molempiin ryhmiin otetaan maks. 30 osallistujaa.

Kesäharjoittelun hinta on 90€ ja se sisältää harjoitukset kesä-syyskuussa aina Rantamaratoniin asti (yhteensä 11 harjoitusta). Heinäkuussa myös kesäklubit lomailevat.

Jos et ole Espoon Tapioiden jäsen (nykyinen klubilainen), hintaan lisätään jäsenmaksu 42€. Valitse tässä tapauksessa laskullesi myös jäsenmaksu.

Valitse itsellesi sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätietoja:

Aija Saha, aija1971@gmail.com, puh. 050 3209303

Ulla Huopaniemi, ulla.huopaniemi@gmail.com, 040 5083558

 

Ilmoittaudu mukaan!