Kesä 2021

Kesä on parasta yleisurheiluaikaa :)! Urheilukentillä tilaa on eri tavalla, kuin hallissa tai saleissa ja laji aukeaa aivan uudella tavalla.

Järjestämme toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille ulkokaudella 2021. Nämä ryhmät toimivat toukokuun, kesäkuun ja elokuun ajan. Heinäkuussä lomaillaan, urheillaan omatoimisesti ja nautitaan auringosta.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat harrastajat mukaan toimintaan!

Ilmoittautuminen kesän tapahtumiin käynnistyy verkkosivuillamme xx.xx.2021.

 

 

Kesäleirit 7-12-vuotiaille

Kesäleireillämme harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja, pelataan, leikitään, käydään erilaisilla rasteilla ja nautitaan mukavasta ilmapiiristä! Jokaiseen leiripäivään kuuluu lounas lounasravintola Täffässä ja välipala myöhemmin kentän laidalla. Teemme myös retken maauimalaan, joka on jo monivuotinen ilonaihe.

Leireille ovat tervetulleita kaikki yleisurheilusta ja hauskanpidosta kiinnostuneet lapset!

Lisätietoja kesäleiristä

 

Otaniemen kesärheilukoulu 4-5-vuotiaille

4-5-vuotiaiden urheilukoulussa tutustutaan kaikkiin yleiurheilulajeihin juoksusta seiväshyppyyn ja opetellaan liikunnan perustaitoja monipuolisin leikein ja pelein.  Harjoituksia järjestetään kahdesti viikossa. Voitte ilmoittautua harjoittelemaan jompana kumpana päivänä tai molempina.

Lisätietoja kesäurheilukoulusta

 

Kauklahden kesäliikkari 4-5-vuotiaille

Liikkarit jatkuvat Kauklahden urheilukentällä. Perinteiseen liikkarityyliin tunneilla leikitään, pelataan ja opetellaan liikunnan perustaitoja. Luvassa on hauskoja hetkiä ulkosalla liikkariohjaajiemme johdolla.

Lisätietoja kesäliikkarista

 

 

Otaniemen yleisurheilukoulu 6-12-vuotiaille

Kauklahden yleisurheilukoulu 6-12-vuotiaille

Yleisurheilukoulussa harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja ja keskitytään juoksutekniikan parantamiseen. Ryhmät kokoontuvat ulkokaudella kerran tai kahdesti viikossa, mielenkiintonne ja aikataulunne mukaisesti. Tervetuloa pitämään hauskaa ja kehittymään monipuolisesti yleisurheilun parissa!

Otaniemen yleisurheilukoulu

Kauklahden yleisurheilukoulu

 

Yleisurheilun harrasteryhmä 13-16-vuotiaille

Kerran tai kaksi kertaa viikossa kokoontuvassa harrasteryhmässä harjoitellaan yleisurheilun lajitaitoja. Ryhmässä pääsee jyvälle eri tekniikoista ja saa mahdollisuuden kokeilla kaikkia yleisurheilulajeja. Lisäksi harjoittelu kehittää koordinaatiota sekä kasvattaa yleis- ja lihaskuntoa. Kovaa treeniä rennolla meiningillä!

Ryhmä sopii myös lajin aloittamiseen, sillä jokainen saa tehdä omalla tasollaan ja motivaatiollaan.

Lisätietoja yleisurheilun harrasteryhmästä

 

Aikuisten yleisurheilukoulu

Lihaskuntoa, kestävyyttä, koordinaatiota ja yleisurheilutaitojen kehittämistä kaikkien yleisurheilulajien tiimoilta! Harjoituksiin on mahdollista osallistua kerran tai kahdesti viikossa. Tästä oiva apu kesäkunnon saavuttamiseen ja omien taitojen kehittämiseen. Tervetuloa mukaan monipuoliseen ja hauskaan toimintaan!

Lisätietoja aikuisten yleisurheilukoulusta

 

Seurakisat 2021

Espoon Tapiot järjestää neljät Seurakisat kesän 2021 aikana. Silja Line Seurakisat on yleisurheiluseurojen paikallistason kilpailumuoto. Se on kisa, jossa kilpailemista voi harjoitella ja kokeilla turvallisesti. Monelle seurakisa on ensimmäinen kisakokemus.

Kisat on suunnattu erityisesti omille urheilukoululaisimme ja toimivat toivottavasti ponnahduslautana osallistumaan muihinkin kilpailuihin!

Lisää kisa-infoa!

 

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

050 464 4661

perttu@espoontapiot.fi