Harrasteryhmä 13-16-v ulkokausi 2021

Yleisurheilun harrasteryhmä toimii touko-elokuussa Otaniemen urheilukentällä tiistaisin ja torstaisin. Toimintaan voi osallistua kerran tai kaksi kertaa viikossa. Otamme harjoittelussa huomioon koronatilanteen tuomat rajoitukset ja turvallisuuden.

Syksyn ja kevään tyyliin harrasteryhmässä harjoitellaan viikottain vaihtuvaa yleisurheilulajia ja samalla kehitetään koordinaatiota sekä lihas- ja yleiskuntoa. Tavoitteena on myös luoda avoin ja hauska harjoitusilmapiiri, jossa ryhmän jäsenet tutustuvat toisiinsa ja saavat itsekin mahdollisuuden vaikuttaa harjoituksiin ja niiden sisältöön.

Ryhmään osallistuminen ei vaadi aikaisempaa yleisurheilukokemusta. Jokainen saa treenata omalla tasollaan sekä omien tavoitteidensa ja motivaatioidensa mukaisesti.

Kaikki uudet ja vanhat urheilijat ovat tervetulleita mukaan, kunhan paikkoja riittää!

 

Harjoitusajat ulkokausi 2021

Yleisurheilun harrasteryhmä tiistai

Ulkokausi 2021IlmoittautumisaikaHarjoituspäivä ja -aikaHarjoituspaikka
1.6.-24.8.202110.3.2021Tiistai 16.00-17.30Otaniemen urheilupuisto

 

Yleisurheilun harrasteryhmä torstai

Ulkokausi 2021IlmoittautumisaikaHarjoituspäivä ja -aikaHarjoituspaikka
3.6.-26.8.202110.3.2021Torstai 16.00-17.30Otaniemen urheilupuisto

 

Hinta ulkokausi 2021

HarjoitusmääräHintaSisaralennus
1 kerta viikossa120 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille
2 kertaa viikossa190 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Hintaan sisältyy:

  • Ohjatut harjoituskerrat

  • Ilmainen osallistuminen Espoon Tapioiden järjestämiin kilpailuihin

  • Tapaturmavakuutus harjoitusten aikana

 

Emme ota harrasteryhmäläisille enää kilpailulisenssiä. Jos tällaisen haluaa, niin sen voi hankkia omatoimisesti osoitteesta https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/yleisurheilulisenssien-ostaminen/.

Jäsenmaksua ei peritä, jos osallistuja on maksanut jäsenmaksun aiemmin toimintakauden 31.8.2020 - 31.8.2021 aikana. Sisaralennus 20€ myönnetään nuoremmille sisaruksille.

Harrasteryhmä on täysihintainen 20.6.2021 asti. Tämän jälkeen toiminta laskutetaan aloitusviikon mukaan.

Lukujärjestykset

 

Ilmoittautumisohjeet

  • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

  • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

  • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi tilit

  • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

  • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

Harrastustoiminnan ulkokauden peruutusehdot

Kesäurheilukoulun voi peruuttaa maksutta 25.5.2021 asti. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 15,00 € varaus-/kokeilumaksu. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä ennen kauden alkua.

Kesäurheilukoulua voi kokeilla kahdesti hintaan 15,00 €. Kokeilukerrat ovat kauden kaksi ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Harrastustoiminnan ulkokauden peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville

Kesäurheilukouluun voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Ryhmä on täysihintainen 20.6.2021 asti. Tämän jälkeen liikuntaleikkikoulu laskutetaan aloitusviikon mukaan. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 15,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla kesäurheilukoulua kahdesti hintaan 15,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 15,00. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

 

 

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

050 464 4661

perttu@espoontapiot.fi