Otaniemen yleisurheilukoulu 6-12-v ulkokausi 2021

Otaniemen urheilukoulu toimii ulkokaudella Otaniemen urheilupuistossa. Otaniemessä on mahdollisuus harjoitella kaikkia yleisurheilulajeja, oikeata moukarinheittoa lukuunottamatta. Moukarin tekniikkakin saadaan kuitenkin mukaan harjoitusmoukarein ;).

Otamme harjoittelussa huomioon koronatilanteen tuomat rajoitukset ja turvallisuuden.

Ohjaajina toimivat omat nykyiset ja entiset urheilijamme, aktiivisia vanhempia sekä muiden lajien parista tulleita lasten liikunnasta kiinnostuneita nuoria. Kaikki ohjaajat kouluttautuvat vähintään Suomen Urheiluliiton Yleisurheiluohjaajakurssilla.

Kesäisin on mahdollista harrastaa kaksi kertaa viikossa. Molemmat kerrat voivat olla Otaniemessä tai toisen kerran voi käydä Kauklahdessa ja toisen Otaniemessä. Jokaiseen ryhmään tehdään oma ilmoittautuminen.

 

Harjoitusajat ulkokaudella 2021

Otaniemen yleisurheilukoulu tiistai

Ulkokausi 2021Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspäivä ja -aikaHarjoituspaikka
1.6.-24.8.202110.3.2021Tiistai 17.30-19.00Otaniemen urheilupuisto

 

Otaniemen yleisurheilukoulu torstai

Ulkokausi 2021Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspäivä ja -aikaHarjoituspaikka
3.6.-26.8.202110.3.2021Torstai 17.30-19.00Otaniemen urheilupuisto

 

 

Yleisurheilukoulun hinta ulkokausi 2021

Toisen harjoituskerran voi valita myös Kauklahden yleisurheilukoulusta maanantaille. Jokaiseen ryhmään ilmoittaudutaan erikseen. Seuraa laskurivien ohjeita ilmoittautuessasi.

HarjoitusmääräHintaSisaralennus
1 kerta viikossa120 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille
2 kertaa viikossa190 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Hintaan sisältyy:

 • Ohjatut harjoituskerrat

 • Yleisurheilulisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen ja kilpailuoikeuden SUL:n alaisissa kilpailuissa

 • Ilmainen osallistuminen Espoon Tapioiden järjestämiin kilpailuihin

 

Jäsenmaksua ei peritä, jos osallistuja on maksanut jäsenmaksun aiemmin toimintakauden 31.8.2020 - 31.8.2021 aikana. Sisaralennus 20€ myönnetään nuoremmille sisaruksille.

Yleisurheilukoulu on täysihintainen 20.6.2021 asti.

 

Ryhmät ulkokaudella 2021

 • Kaikki ryhmät ovat sekaryhmiä.

 • Ulkokaudella ryhmiin mahtuu enemmän lapsia. Ryhmät jaetaan tarvittaessa kahteen kauden käynnistyttyä.

 • Ryhmiä muokataan ilmoittautumisten perusteella siten, että mahdollisimman monet pääsevät mukaan toimintaan. Jos ryhmissä on vähän osallistujia, niin ryhmiä yhdistetään.

 • Hallikaudella on ollut yhdistettyjen ikäluokkien ryhmiä. Jos näissä ryhmissä syntyi kaverisuhteita, niin kaverit voi ilmoittaa tällä perusteella samaan ryhmään, vaikka syntymävuosi ei täsmäisikään :).

Tiistai  Torstai 
Makit2014-syntyneet Siilit2014-syntyneet
Mangustit2013-syntyneet Sopulit2013-syntyneet
Antiloopit2012-syntyneet Jänikset2012-syntyneet
Leopardit2011-syntyneet Ketut2011-syntyneet
Norsut2010-syntyneet Ilvekset2010-syntyneet
Gorillat2009-2008-syntyneet Karhut2009-2008-syntyneet

 

 

Käytännön toiminnasta

Yleisurheilukoulu kokoontuu kesäisin nurmikentän reunalle, heittohäkin eteen, jossa jakaannutaan heti pienryhmiin. Joskus teemme myös yhteisen alkulämmittelyn.

Annamme lapsille ja ohjaajille työrauhan, eli vanhempien ja sisarusten paikka on tunnin aikana katsomossa. Palautetta voi antaa ja kysymyksiä esittää tunnin jälkeen urheilukoulun ohjaajille tai nuorisopäällikölle. Emme ota tunneille lapsia, jotka eivät ole ilmoittautuneet ryhmään ohjeiden mukaisesti.

 

Varustus

 • Sään mukainen urheiluvarustus. Varsinkaan toukokuussa ei kannata lähteä liian vähissä vaatteissa liikkeelle. Suomessa myös saattaa vettä sadella ja tällöinkin olemme ulkona harjoittelemasssa.
 • Juomapullo. Täytettynä vedellä tai laimella mehulla. Limonadi on kiellettyjen listalla.

 • Korut ja kellot pois. Korut ja kellot voivat satuttaa niiden käyttäjää tai toisia urheilukoululaisia. Ne myös rikkoutuvat helposti. Otetaan ne pois ennen urheilukoulua.

 • Taskut tyhjiksi. Kaikki ylimääräinen kuten keräilykortit, kännykät, pelit yms. jätetään pois harjoituksista.

 • Suu tyhjänä treeneihin. Tunnin aikana ei syödä purkkaa, makeisia tai muuta naposteltavaa. Juostessa ja hyppiessä syöminen on hankalaa ja jopa vaarallista.

Lukujärjestykset

 

Ilmoittautumisohjeet

 • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

 • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

 • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi tilit

 • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

 • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

Harrastustoiminnan ulkokauden peruutusehdot

Harrastuksen voi peruuttaa maksutta 24.5.2021 asti. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 15,00 € varaus-/kokeilumaksu. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä ennen kauden alkua.

Toimintaa voi kokeilla kahdesti hintaan 15,00 €. Kokeilukerrat ovat kauden kaksi ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / (lapsen) nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Harrastustoiminnan ulkokauden peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville

Ryhmiin voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Ryhmä on täysihintainen 20.6.2021 asti. Tämän jälkeen toiminta laskutetaan aloitusviikon mukaan. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 15,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla toimintaa kahdesti hintaan 15,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 15,00. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

perttu@espoontapiot.fi

050 464 4661

 

Liitteet