Osallistujaohjeet 27.6.2020

OHJEITA KILPAILIJOILLE, VALMENTAJILLE JA HUOLTAJILLE!

 

Kilpailupaikka:

Leppävaaran urheilupuiston stadion, Leppävaara, Espoo.

Ilmoittautuminen on suljettu - mahdollisesta jälki-ilmoittautumismahdollisuudesta kannattaa tiedustella Tuomo Salonen, tuomo.salonen@me.com

 

Sisäänkäynti:

Urheilijoiden tulee oma sisäänkäynti stadionille Leppävaaran stadionille erillään katsojien pääsisäänkäynnistä, josta teidät ohjataan vain urheilijoille rajatulle alueelle (sisäänkäynti merkitty oheiseen karttaan).

Autoparkki:

Sisäänajo Vanha maantien puolelta (Vanha maantie 15 kohdalta) ja paikoitus kartan osoittamalla hiekkakentällä. Valmentajat pysäköinti yleisellä pysäköintialueella - huomioikaa P-alueilla olevat pysäköintiajan rajoitukset! (P-alueet merkitty oheiseen karttaan).

Kilpailukanslia:

Kilpailukanslia sijaitsee Leppävaaran Stadionin lämmittelysuoran luona (kanslia merkitty oheiseen karttaan).

Muistathan noudattaa etäisyyksiä toisiin henkilöihin kansliassa asioidessasi. Kisakansliasta saat ohjeet miten mistä löydät pukukopit ja miten liikkua urheilija-alueella. Kisakansliasta saat myös henkilökohtaisen käsidesipullon kisakäyttöön.

Osanoton varmistus:

Osanoton varmistus tapahtuu kaikkien lajien osalta lunastamalla kilpailunumero kilpailukansliasta viimeistään 90 minuuttia ennen aikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa.

Varmistus on pakollinen ja sen puuttuminen estää kilpailemisen. Varmistuksen voi tehdä urheilija tai hänen edustajansa. Tehdyn varmistuksen voi peruuttaa em. varmistusajan puitteissa kilpailukansliassa.

MYÖHÄSTYNYT VARMISTAMINEN ESTÄÄ KILPAILEMISEN - KILPAILUT ESITETÄÄN OSITTAIN SUORANA TELEVISIOSSA, JOTEN EMME VOI TEHDÄ VIIME HETKEN MUUTOKSIA!

Kilpailunumero:

Kaikissa lajeissa käytetään nimilappua, joka lajissa on oma kilpalappu laji-isännyyksien takia. Lappua ei saa taittaa tai muuten pienentää. Juoksuissa ja 3-loikassa numero laitetaan eteen, seipäässä sijoitus selkään – kävelyissä on käytössä myös numerolla varustettu lappu selässä. Juoksuissa jaetaan reisinumerot osassa juoksuja.

Pukeutumistilat:

Stadionilla on pukeutumistilat kilpailijoille – saat ohjeet pukukopeista ja niiden sijainnista kilpailukansliasta. Käynti pukuhuoneisiin on pääkatsomon sisäkäytävän kautta.

Verryttelyalueet:

Verryttelyalueena on stadionin katsomorakennuksen takana oleva tekonurmi, juoksusuora ja hiekkalaatikko (katso oheinen kartta) - pyydämme huomioimaan, ettei katsojille varatulla alueella saa liikkua ennen omaa kisatapahtumaa.

Ensi-apu:

Kilpailu-alueella on kaksi Pohjola Sairaalan ensiapuhenkilöä, heidän pisteensä sijaitsee etusuoran keskivaiheella. Lajijohtaja kutsuu hoitajan tarvittaessa lajipaikalle.

HYGENIAOHJEET:

MUISTA KESKINÄISET TURVAVÄLIT, VARSINKIN KISAKANSLIASSA JA KOKOONTUMISPAIKALLA!

LAJIPAIKOILLA ON KÄSIDESIPULLOT JA JOKAISELLE URHEILIJALLE JAETAAN HENKILÖKOHTAINEN DESIPULLO ENNEN KISAA! PESE KÄTESI STADIONILLE TULLESSASI JA SIELTÄ POIS LÄHTIESSÄSI.

ÄLÄ TULE PAIKALLE SAIRAANA, MUISTA ILMOITTAA POISJÄÄNTI AJOISSA!

YSKI HIHAASI TAI KERTAKÄYTTÖPAPERIIN – HEITÄ PAPERI POIS HETI KÄYTÖN JÄLKEEN!

 

Kilpailijoiden kokoontuminen:

Kaikille lajipaikoille mennään kokoontumispaikan kautta erillisen aikataulun mukaisesti. Kokoontumispaikka sijaitsee Stadionin pääkatsomon länsipäädyssä, pääsuoran 100m lähtöpaikan läheisyydessä (kts oheinen kartta).

Pyydämme noudattamaan kokoontumisaikataulua tarkasti, näin vältämme liian isot ryhmät kokoontumisalueella. Kokoontumispaikalta myöhästyminen voi estää lajiin osallistumisen.

Kilpailijoiden esittely:

Juoksijat esitellään lähtöviivalla ja kenttälajien osallistujat kunkin suorituspaikan läheisyydessä ennen kilpailun alkua. Lajijohtaja kutsuu urheilijat esittelyyn.

Omien välineiden käyttö:

Seipäät tarkastetaan seiväshyppypaikalla.

Kenttälajit:

Pituussuuntaisten kenttälajien kilpailussa suoritetaan kuusi kierrosta, joista kolme viimeistä suoritetaan käännetyssä suoritusjärjestyksessä 3. kierroksen jälkeisten sijoitusten mukaisesti.

Seipäässä hypätään aina yksi suorituskierros ensin naiset sitten miehet. 3-loikassa on omat vauhdinottoradat naisille ja miehille, ensin hyppää naiset sitten miehet kierros kerrallaan.

Hyppysuunnat päätetään ennen kisaa, seiväs 2,5 tuntia ennen ja 3-loikka 90min ennen kilpailun alkua.

Riman korotukset, seiväs:

Korotukset ilmoitetaan kisan nettisivuilla. Tulemme hyppäämään naisten ja miesten kisan yhtä aikaa samalla paikalla, joten rimankorotuksia tehdään sarjan mukaisesti vuorotellen.

Tulokset:

Kisoissa on live-tulospalvelu, linkki päivitetään myöhemmin lähempänä kisapäivää.

Virallinen tulostaulu sijaitsee pääkatsomon takana.

Oleskelu kentällä:

Kentällä saavat oleskella vain kilpailuvuorossa olevat kilpailijat ja toimitsijat. Valmentajille varataan omat alueet lähellä lajeja – valmentajat kokoontuminen urheilijoiden Call Room aikataulun mukaisesti kokoontumispaikalle, teidät ohjataan sieltä lajipaikoille.

Urheilijoille ja valmentajille tullaan varaamaan oma alue katsomotiloista (kts oheinen kartta) ylimääräisten kontaktien välttämiseksi – MUISTA TURVAVÄLIT MYÖS KATSOMOSSA.

Urheilijat eivät saa mennä yleiselle katsomoalueelle kisan aikana vaan heidän tulee pysyä urheilijakatsomossa.

Palkintojen jako:

Epidemia tilanteen takia palkintoja ei jaeta eikä voittajia kukiteta.

Epäselvissä tilanteissa ota yhteys kilpailunjohtajaan Harri Lammi, 0415108018 tai urheilijavastaavaamme Tuomo Saloseen, 050-3291769.