Toimitsijoille

Motivaatio

Yleisurheilu on pohjimmiltaan tulosurheilua. Kun eri urheilijoiden tuloksia verrataan toisiinsa, on ensiarvoisen tärkeää taata niiden syntyminen mahdollisimman samanlaisissa olosuhteissa. Tuloksia myös tilastoidaan, ja myös tästä syystä kilpailut täytyy järjestää yhteisten sääntöjen mukaan.

Yleisurheilukilpailuissa tarvitaan melkoinen määrä innostuneita toimitsijoita ja tuomareita. Espoon Tapiot tarjoaa mahdollisuuden toimia näissä tehtävissä kaikentasoisissa kilpailuissa, ottaen huomioon kunkin yksilön oman innostuksen ja kokemuksen.

 

Ilmoittautuminen toimitsijatehtäviin

Voit ilmoittautua Tapioiden eri tapahtumiin toimitsijaksi tässä osiossa olevan alasivun, Ilmoittautuminen toimitsijaksi tapahtumiin, ohjeiden ja tapahtumakohtaisten linkkien kautta.

Saat myClubin kautta ilmoittautuessasi vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostiin. Toimitsijatiimi tarkistaa ilmoittautumistilanteen hyvissä ajoin ennen jokaista kilpailua ja lähettää viimeistään kilpailun alusviikolla lisätietoja ja ohjeita ao. kilpailuun tuleville toimitsijoiksi ilmoittautuneille.

Jos haluat mukaan toimitsijoiden postituslistalle, laita siitä pyyntö osoitteeseen toimisto@espoontapiot.fi. Samaan osoitteeseen voit ilmoittaa myös haluavasi pois listalta.

 

Yhteyshenkilöt

  • Harri Lammi, kilpailu- ja toimitsijatiimin pj ja koulutusasiat

Materiaalia