Youth Athletics Games 2018

YAG palaa Espooseen!

Youth Athletics Games järjestetään jälleen kotikaupungissamme Espoossa 14. - 17.6.2018.

Tapahtuman järjestävät Espoon Tapiot ja Esbo IF yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa. Kisat oheistapahtumineen on suunnattu 9-17-vuotialle yleisurheilijoille perheineen.

Tässä käsitellään Espoon Tapioiden jäsenille erityisiä tietoja. Lisää tietoa kilpailuista ja tarkat aikataulut löydät osoitteesta http://www.youthathleticsgames.fi.

 

Kilpailukenttä

YAG järjestetään kokonaisuudessaan Leppävaaran urheilupuistossa, osoitteessa Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo. Kisa-aikataulu on rakennettu niin, että torstaina ovat viestit, perjantaina ja lauantaina yksilölajit ja sunnuntaina kilpakävelyt.

Tapahtuma

Leppävaaran urheilupuistossa toimii kisatori! Kisatorilla on laaja kattaus erilaisia tapahtumapisteitä, tuote-esittelyjä sekä sporttimyyjiä. Kisatori on avoinna kaikille urheilijoille ja kannatusjoukoille! Leppävaarassa on myös paljon muita toimintapisteitä, mm. uusi maauimala, Angry Birds puisto, Skate Park ja Seikkailupuisto Huima. Jos kisa-aikataulu antaa myöden, niin näissä varmasti kannustusjoukot viihtyvät. YAG viikonloppu alkaa Motonet GP kisoilla, siellä on paikalla kotimaiset kärkiurheilijat sekä joukko ulkomaisia kirittäjiä.

Lisätietoja kilpailuista ja tapahtumista löydät YAG sivuilta:

Kilpailuinfo: http://www.youthathleticsgames.fi/kilpailuinfo

Tapahtumainfo: http://www.youthathleticsgames.fi/tapahtumainfo

Motonet GP: http://motonetgp.fi/fi/espoo

Ilmoittautuminen ja kisamateriaali

Kilpailemaan ilmoittaudutaan osoitteessa http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=21326 Järjestävänä seurana urheilijamme ilmoittautuvat kisoihin K-kilpailupaketilla. Tämä vaihtoehto on saatavana vain järjestävien urheiluseurojen urheilijoille. K-passin hinta on 15€, jonka jokainen maksaa heti ilmoittautumisen yhteydessä itse.

K-passi sisältää osallistumisoikeuden kolmeen lajiin, kisamateriaalin, kisapipon sekä pääsyn Motonet GP kisaan. Passilla pääsee myös maauimalaan kisaviikonlopun aikana. Urheilija voi ostaa lisälajeja omaan kisapakettiinsa 3.6. asti. Lisälaji maksaa 12€ ja niihin ilmoittautuminen sekä maksu tapahtuu osoitteessa www.yleisurheilurekisteri.fi palvelutunnuksella YAGLISA.

Kaikki 3.6 jälkeen tapahtuvat ilmoittautumiset ovat jälki-ilmoittautumisia. Kisajärjestäjä pidättää oikeuden rajoittaa jälki-ilmoittautumista mahdollisesti vain tiettyihin lajeihin.

Jokainen urheilija hakee oman kilpailupakettinsa kisakansliasta.

Järjestävien seurojen urheilijoilta toivotaan mahdollisimman nopeaa ilmoittautumista lajeihin, mielellään hyvissä ajoin ennen viimeistä ilmoittautumispäivää 03.06.2018!

Toimitsijat ja vapaaehtoiset

Järjestävänä seurana Espoon Tapioilla tulee olemaan Motonet GP:ssa ja YAG:ssa runsaasti erilaisia toimitsijatehtäviä.  Merkitse ajankohta kalenteriin jo nyt, koska mielellään näemme sinutkin mukana toimitsijatehtävissä tänä Superviikonloppuna! Nyt kun kaikki kilpailutapahtumat ovat yhdellä kentällä, voit hyvin ajoittaa tehtäväsi urheilijan aikataulun mukaan. Houkuttele mukaan myös kummit, kaimat, serkut sekä muut tutut!! YAG:lla on käynnissä myös erillinen vapaaehtoishaku seurojen ulkopuolisille – http://www.youthathleticsgames.fi/tapahtumainfo - ja siellä Vapaaehtoishaku. Tapioiden omat toimitsijat ilmoittautuvat mukaan myClubin kautta tai lähettämällä sähköpostia Harrille – harri@mi.fi!

Toimitsijatehtäviä tulee olemaan majoituskouluissa, kioskimyynnissä, toimitsijahuollossa, kilpailutoimistossa sekä kilpailuiden aikaan eri lajeissa. Espoon Tapioiden vastuulla tulee olemaan myös Leppävaaran majoituskoulujen valvontaa: ke-to / to-pe / pe-la / la-su välisinä öinä ja päivisin erillisen aikataulun mukaan, 2 henkilöä per yövuoro, 1 henkilö per päivävuoro.

Tehtäviin voi ilmoittautua osoitteessa https://espoontapiot-fi.directo.fi/kilpailut/toimitsijoille/ilmoittautuminen-toimitsijaksi-t/. Merkitse ilmoittautumisen yhteydessä myClubissa ”Selite”-kenttää mahdollinen tehtävätoiveesi.

Tiedustelut

Kisa-infon, uutiset ja paljon, paljon muita tärkeitä tietoja tapahtumien sisällöstä saa osoitteesta www.youthathleticsgames.fi.

Tiedustelut kilpailuasioista, toimitsija- ja vapaaehtoistehtävistä: Harri Lammi, 041 510 8018, harri@mi.fi.