Turbotehot T/P 2004

 

Espoon Tapioiden Turbotehot on iloinen joukko  2004 syntyneitä urheilijoita. Harjoittelemme viisi kertaa viikossa monipuolisesti ikäkaudelle sopivia lajiharjoitteita ja koordinaatioharjoitteita tehden. Treeneihin kuuluu myös lenkkejä ja lihaskuntoa vahvistetaan kuntopiirien, loikkien, hyppelyiden ja kuntopallon heittojen avulla. Ryhmähenkeä nostattavat liikuntaleikit ja pelit, jolloin hauska leikinomaisuus säilyy tärkeänä osana liikuntaa. Moni Turboteho harrastaa myös muita lajeja yleisurheilun rinnalla. Monipuolinen liikkuminen tukeekin hyvin kehittymistä urheilijana.

Harjoituksia täydentää myös kauden aikana lukuisat kilpailut, joihin ryhmäläisiä kannustetaan osallistumaan.

Espoon Tapioissa ja Turbotehoissa korostamme kaikkien kannustamista ja tsemppaamista kohti omia ennätyksiä. Positiivinen ote kantaa eteenpäin ja on tärkeää urheilijoiden itsetunnon ja myönteisen minäkuvan vahvistumisessa. Myös urheilijoiden vanhemmilla on tärkeä rooli lasten kannustajana.

Turbotehoissa on 17 urheilijaa (tyttöjä ja poikia).

 

Turbotehot harjoittelevat syys/talvikaudella 2018-2019 seuraavasti:

Maanantaisin klo 19.00 – 21.00 Otahalli, monitoimihalli (alkuverkka aina ulkona)

Tiistaisin klo 19.00 – 21.00 Otahalli, monitoimihalli (alkuverkka aina ulkona)

Torstaisin ulkona Otaniemen tai Tapiolan maastoissa/kentällä

Perjantaisin klo 17.00 – 19.00 Otahalli, monitoimihalli

Sunnuntaisin klo 10.00-12.00 Otahallin kuntosali

 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä Espoon Tapioihin: susanna@espoontapiot.fi

 

Kiinnostaako yleisurheilu? Espoon Tapioiden urheilukoulut tarjoavat mahdollisuuden tutustua yleisurheilulajeihin. Valmennusryhmiin siirtyminen tapahtuu useimmiten urheilukoulun kautta.