Lasten liikunta

Espoon Tapioiden toiminnan ydin on lasten ja nuorten liikuttaminen. Toimintaan pääsee mukaan 2-vuotiaasta lähtien. Liikuntaleikkikoulun perheryhmässä alle neljävuotiaat liikkuvat ja leikkivät oman aikuisen kanssa. 4-6-vuotiaiden liikkariryhmissä lapset opettelevat monipuolisia liikuntataitoja ja isompien ryhmissä kokeillaan jo yleisurheiluakin.

Yleisurheilutoiminta alkaa urheilukoulusta, jonka voi aloittaa kouluikäisenä. Urheilukoulu on kerran viikossa. Innokkaammat harrastajat voivat siirtyä taitojen karttuessa valmennusryhmiin, joissa on useampikin harjoitus viikossa.

Mukaan voi tulla ihan pienestä, mutta aloittaa voi myöhemminkin. Urheilukouluryhmiin tulee uusia harrastajia joka vuosi. Ylakouluikäisille löytyy myös oma harrastusryhmänsä.

Monen mielestä kisat ovat harrastuksen suola. Joka kesäisissä seurakisoissa pääsee tutustumaan yleisurheilukisan tunnelmaan. Seura järjestää myös paljon muita lasten yleisurheilukisoja, joihin osallistumisoikeus on yleisurheilulisenssin lunastaneilla. Lisenssi sisältyy liikuntaleikkikoulun ja urheilukoulun maksuun, mutta sen voi lunastaa myös erikseen, jos haluaa osallistua vain kisoihin.

Yleisurheilu on monipuolinen ja hauska urheilulaji. Sen parista löytyy lajeja pitkäpinnaisille sopivasta kestävyysjuoksusta hurjapäiden seiväshyppyyn.

 

Tervetuloa mukaan!