Toiminta on keskeytetty tämän hetken tiedon mukaan 31.1.2021 asti. 14.1.2021 tehdään vielä erillispäätöksiä koskien lasten harrastamista. Tiedotamme mahdollisista muutoksista jäseniämme sähköpostitse ja verkkosivuillamme.

Liikuntaleikkikoulun kausimaksu muodostuu aloitusajankohdan mukaan. Jos ilmoittauduitte mukaan toimintaan jo aiemmin, älkää maksako saamaanne laskua. Kevätkauden maksetuista laskuista hyvitetään menetetyt kerrat.

Jokaisella toimipisteellä on oma verkkosivu, joilta löydätte harjoitusajat, hinnat, paikkatilanteet, ilmoittautumisen ja kaiken muun oleellisen!

Liikuntaleikkikoulu eli liikkari on monipuolinen liikuntakerho 2-6-vuotiaille tytöille ja pojille. Liikuntaleikkikoulun vahvuuksia ovat tuntiohjelmat, jotka pohjautuvat lapsen liikunnalliseen kehitykseen sekä perusliikuntataitojen kehittymistä edistävään sisältöön. Liikuntaleikkikoulussa lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä ja yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tunneilla luodaan hyvä pohja niin tytöille kuin pojille ennen varsinaisten lajitaitojen opettelemista.

If you want service in english, you can call the number below or send an e-mail!

 

Lisätietoja liikuntaleikkikoulusta

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

050 464 4661

perttu@espoontapiot.fi