Otaniemen liikkari

Toiminta on keskeytetty tämän hetken tiedon mukaan 31.1.2021 asti. 14.1.2021 tehdään vielä erillispäätöksiä koskien lasten harrastamista. Tiedotamme mahdollisista muutoksista jäseniämme sähköpostitse ja verkkosivuillamme.

Liikuntaleikkikoulun kausimaksu muodostuu aloitusajankohdan mukaan. Jos ilmoittauduitte mukaan toimintaan jo aiemmin, älkää maksako saamaanne laskua. Kevätkauden maksetuista laskuista hyvitetään menetetyt kerrat.

Syyskausi 2020

HarjoituspäiväSyyskausi 2020Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspaikka
Tiistai01.09.2020 - 8.12.202022.6.2020 klo 17:00Otahalli, Aalto-sali

 

 

Kevätkausi 2021

HarjoituspäiväKevätkausi 2021Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspaikka
Tiistai12.01.2021 - 20.04.202117.11.2020Otahalli, Aalto-sali

 

Hinta / kausiSisaralennus
135 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Liikuntaleikkikoululaisemme ovat tapaturmavakuutettuja harjoitusten ajan.

 

Ryhmät syyskaudella 2020 ja kevätkaudella 2021

 

Tiistai

RyhmäIkäHarjoituspäiväHarjoitusaika
Delfiinit2016-syntyneetTiistai17.35 - 18.20
Hait2015-syntyneetTiistai18.25 - 19.10

 

Ryhmiin ilmoittaudutaan syntymävuoden perusteella.

Ryhmät toteutetaan, jos näihin tulee 8 osallistujaa.

Yhden tunnin pituus on 45 minuuttia. Ensimmäisellä kerralla liikkarilaisille jaetaan lukujärjestys, josta selviää tunnin aihe. Lukujärjestyksen löydät kauden alettua myös verkkosivuiltamme.

 

4-5-vuotiaat

4-vuotiaana on aika jättää aikuiset salin ulkopuolelle ja jatkaa harjoittelua lapsiporukassa. 4-5-vuoden ikäisenä liikunnan perustaitojen lisäksi harjoitellaan enemmissä määrin erilaisia käsitteitä. Lapsi joutuu myös käsittelemään omia tunteitaan erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa, joka on hyvää harjoitusta vaikkapa koulua varten. Suosittuja yhteiskertoja, jolloin aikuinen on mukana, järjestetään kerran kuussa.

 

 

Koronan mahdolliset vaikutukset harjoitteluun

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten määräyksiä, jotka sanelevat myös harjoitusten mahdollisen keskeytymisen. Harjoitusten keskeytyessä järjestämme ensisijaisesti korvaavat harjoitukset, kun harjoittelu on taas mahdollista. Toissijaisesti korvaamme harjoitukset rahallisesti perustuen menetettyihin harjoituskertoihin. Jäsenmaksua ei palauteta. Jos harjoitukset keskeytyvät ennen kauden aloitusta, niin palautamme sekä kausimaksun että jäsenmaksun. Päätöksen korvaustavasta tekee Espoon Tapioiden johtokunta.

 

 

Otaniemen liikkarin lukkari

 

Ilmoittautumisohjeet

  • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

  • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

  • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi jäsentilit

  • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

  • Jos et muista tilisi salasanaa tai sähköpostia, niin ÄLÄ luo uutta tiliä, vaan ole yhteydessä Espoon Tapioiden nuorisopäällikköön. Älä myöskään luo lapsille uusia jäsentilejä, jos vanhat ovat olleet olemassa.

  • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

Liikuntaleikkikoulun peruutusehdot

Liikuntaleikkikoulun voi peruuttaa maksutta syyskaudella 9.8.2020 ja kevätkaudella 13.12.2020 asti. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 15,00 € varaus-/kokeilumaksu. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä ennen kauden alkua.

Liikuntaleikkikoulua voi kokeilla kahdesti hintaan 15,00 €. Kokeilukerrat ovat kauden kaksi ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja, eikä näitä voi korvata toisessa ryhmässä. Yli kolme viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin, kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Liikuntaleikkikoulun peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville

Liikuntaleikkikouluun voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Liikuntaleikkikoulu on syyskaudella Otaniemessä täysihintainen (xx.xx.xxxx) asti ja muualla 13.9.2020 asti. Kevätkaudella sama päivämäärä on kaikissa liikkareissa 7.2.2021. Tämän jälkeen liikuntaleikkikoulu laskutetaan jäljellä olevien harjoituskertojen mukaan. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 15,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla liikuntaleikkikoulua kahdesti hintaan 15,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 15,00. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja, eikä näitä voi korvata toisessa ryhmässä. Yli kolme viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja liikuntaleikkikoulusta

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

050 464 4661

perttu@espoontapiot.fi